2024-01-03 Новини про обладнання

Alfa Laval поставить систему подачі палива Maersk у рамках першого в галузі проєкту модернізації системи, яка використовує метанол для контейнеровоза

Система подачі  палива  Alfa Laval FCM Methanol  була обрана компанією Maersk для реалізації новаторського проєкту з модернізації системи подачі метанольного палива на контейнеровозі Maersk Halifax. Цей проєкт є значним досягненням як дляAlfa Laval,  так і для Maersk, підкреслюючи можливість модернізації суден за допомогою необхідного обладнання для приводу на основі метанолу.

Новий вимір подорожей з використанням метанолу у партнерстві з лідером галузі

Alfa Laval продовжує сприяти трансформації морської індустрії, пропонуючи свої рішення, знання та досвід у галузі метанолу. Компанія розширила свій досвід роботи з метанолом, пропонуючи рішення, що відповідають унікальним вимогам як нових, так і існуючих суден.

Alfa Laval надасть підтримку компанії A.P. Moller-Maersk (Maersk) в установці системи подачі палива FCM Methanol з низькою температурою спалаху (LFSS) на борту судна Maersk Halifax місткістю 15 000 TEU. Модернізацію планується завершити до середини 2024 року. Це новаторське переобладнання контейнеровоза дозволить судну плавати на екологічно чистому метанолі з можливістю подвійної заправки.

"Alfa Laval співпрацює з лідерами галузі, щоб знайти і впровадити інноваційні способи декарбонізації", - говорить Віктор Фріберг, керівник відділу морської сепарації і систем подачі палива Alfa Laval. "Проєкт з Maersk дає нам унікальну можливість прийняти новий виклик - ми вперше модернізуємо наше обладнання для роботи з метанолом. Ми надзвичайно пишаємося тим, що розширюємо наш досвід за допомогою цього інноваційного проекту модернізації".

 

Революційний проєкт модернізації із застосуванням передових інженерних рішень.

Проєкт передбачає прокладення нового паливопроводу для метанолу поряд з традиційним паливопроводом з урахуванням існуючих обмежень простору та стислих термінів. Модернізація FCM Methano є знаковим проєктом, який вимагає передових інженерних рішень і розуміння практичних аспектів роботи з метанолом.

Прихильність Alfa Laval до технологічних досліджень і розвитку продукції, а також досвід реалізації проєктів і експлуатації суден (> 450 тис. годин) підготували компанію до вирішення завдань з оснащення метаноловими системами як існуючих, так і нових суден. Система може бути спроєктована відповідно до конкретних вимог, забезпечуючи оптимальну продуктивність і екологічну ефективність.

"Ми поставили перед собою амбітну мету досягти нульового рівня викидів до 2040 року, модернізація двигунів на наших суднах для роботи на метанолі є важливою частиною нашої стратегії. Модернізація рішень для переходу на нове паливо, що дозволяє двигуну працювати на метанолі, є складним завданням, яке вимагає досвіду, і ми раді, що Alfa Laval бере участь у цьому проєкті", - говорить Оле Граа Якобсен, керівник відділу технологій для флоту A.P. Moller-Maersk.

 

Найбільший досвід використання метанолу

Плавання на метаноловому паливі - це екологічно чистий спосіб скорочення викидів, але для цього потрібна система подачі палива, яка може безпечно і ефективно працювати з цим видом палива. З 2015 року Alfa Laval має найбільший досвід у встановленні та технічному обслуговуванні FSS на метанолі на більш ніж 80 суднах, які працюють за контрактом. Це єдина система, яка на сьогоднішній день живить судна, що працюють на метанолі, з більш ніж 450 000 робочих годин і неперевершеними фаховими знаннями.

Відданість справі для Alfa Laval - це надавати якісне обладнання та надійний сервіс, які зробили компанію FCM Methanol кращим вибором для підтримки переходу на метанол в якості суднового палива.

 

Щоб дізнатися більше про рішення Alfa Laval для використання з метанолом, відвідайте сторінку: Морське обладнання та рішення для використання метанолу в якості палива | Alfa Laval

Для отримання додаткової інформації про екологічні рішення і технології Alfa Laval: Зрівноважені рішення та технології для судноплавства | Alfa Laval

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з:

 

Viktor Friberg

Head of Marine Separation & Fuel Supply Systems

Alfa Laval Marine Division

Телефон: + 46 709 64 35 32

E-mail: viktor.friberg@alfalaval.com

 

Helena Sannicolo

Vice President Marketing Communications

Alfa Laval Marine Division

Телефон: +46 70 569 3806

E-mail: helena.sannicolo@alfalaval.com

 

Це Alfa Laval

Alfa Laval - світовий лідер у галузі теплообміну, відцентрової сепарації та транспорту рідин, що працює в таких галузях, як енергетика, морська та харчова промисловість і водне господарство, пропонуючи свій досвід, продукцію та послуги широкому спектру галузей приблизно в 100 країнах світу. Компанія прагне оптимізувати процеси, забезпечувати відповідальне зростання та сприяти прогресу, щоб допомогти клієнтам у досягненні їхніх бізнес-цілей та цілей сталого розвитку.

Інноваційні технології Alfa Laval призначені для очищення, переробки та повторного використання матеріалів, сприяючи більш відповідальному використанню природних ресурсів. Вони сприяють підвищенню енергоефективності та рекуперації тепла, кращому очищенню води та скороченню викидів. Таким чином, Alfa Laval не тільки прискорює успіх своїх клієнтів, але також людей і планети. Ми робимо світ кращим щодня.

У Alfa Laval працює 20 300 співробітників. Річний обсяг продажів у 2022 році склав 52,1 млрд SEK (приблизно 4,9 млрд EUR). Акції компанії котируються на біржі Nasdaq Stockholm.

https://www.alfalaval.com/

Посилання

Все
Alfa Laval FCM Methanol 3rd generation (1)

Контакт

Andrzej Smoleński

Regional Business Manager, Marine & Diesel Equipment

+48 601 454 748
andrzej.smolenski@alfalaval.com

Контакт

Viktor Friberg

Head of Marine Separation Alfa Laval Marine Division

+46 709 64 35 32
viktor.friberg@alfalaval.com

Контакт

Helena Sannicolo

Vice President Marketing Communications Alfa Laval Marine Division

+46 8 53 06 52 98
helena.sannicolo@alfalaval.com

Пов'язані теми: