2023-03-23 Новини про обладнання

Новий Alfa Laval ThinkTop V20 розсуває межі індикації положення клапану для Індустрії 4.0

Новий Alfa Laval ThinkTop V20, наступне покоління модулів індикації гігієнічних клапанів, здійснює цифрову трансформацію процесів промисловості. Моніторинг зміни положення клапана в ері Індустрії 4.0 надає конкурентну перевагу. Разом з автоматизацією, діджиталізацією і комунікацією в режимі реального часу, ThinkTop V20 піднімає планку контролю процеса, роблячи його більш надійним та точним, заощаджуючи час та гроші на встановленні, введенні в експлуатацію, експлуатації в цілому та обслуговуванні.

ThinkTop V20 - це перший сенсорний блок положення клапану, який не потребує технічного обслуговування, ручного коригування або програмування. Світлодіодна візуальна індикація стану 360° дає змогу бути видимою з різних напрямків. В той же час, ThinkTop V20 забезпечує зручний моніторинг в режимі реального часу гігієнічних клапанів Альфа Лаваль з операторської, що використувуються в таких галузях промисловості як молочна, продуктів харчування та напоїв, засобів по догляду за домом та персональної гігієни, біотехнології, фармацевтичній та багатьох інших.

Більш надійний контроль процесу

Сенсорний блок ThinkTop V20, спеціально розроблений для оцифровування важливого моніторингу відкриття та закриття клапана, забезпечує прагматичний підхід до підвищення надійності сигналізації стану та положення клапана. Це нове доповнення до вдосконаленої серії Alfa Laval ThinkTop V відкриває шлях до вищого рівня керування процесом для виробників, які покладаються на візуальний і сигнальний зворотний зв’язок про положення клапана.

«Інтуїтивно зрозумілий ThinkTop V20 — це швидший і інтелектуальніший блок індикації клапанів, ніж той, який доступний сьогодні», — говорить Еббе Бундесен, менеджер портфоліо відділу клапанів і автоматизації Alfa Laval. «Це піднімає надійне керування процесом на вищий рівень завдяки швидкому, точному, інтуїтивно зрозумілому налаштуванню в режимі реального часу, зручності моніторингу положення клапана в реальному часі та доступу до даних у режимі реального часу та архівних даних із операторської. Загалом, це безцінна економія часу та грошей, враховуючи вимоги до ефективності, з якими стикаються підприємства».

На 40% швидше налаштування, ніж звичайних блоків індикації положення клапанів

Кілька секунд – це все, що потрібно, щоб ввести ThinkTop V20 в експлуатацію, просто встановивши, активувавши та дезактивувавши пристрій. Налаштування в реальному часі швидке та інтуїтивно зрозуміле. Датчики автоматично розпізнають тип і розмір клапана, калібрують і записують відстань відкриття та закриття клапана, а також завершують налаштування, не вимагаючи втручання вручну. Крім того, легка заміна або "гаряча" заміна блока індикації клапана ThinkTop V20 без переривання виробництва. Не потрібні досвід, навчання, адаптери чи спеціальні інструменти. Будь-хто може правильно встановити новий ThinkTop V20 або замінити старий блок індикації клапанів, зберігаючи гігієну, продуктивність і безвідмовну роботу, заощаджуючи час і гроші.

Вдосконалений естетичний дизайн і низка протоколів зв’язку

ThinkTop V20, який є частиною перевіреної родини ThinkTop V-серії, має такий же зовнішній вигляд, корпус, що не потребує обслуговування, і покращену 360° світлодіодну індикацію стану, що й бестселери ThinkTop V-серії. Його компактна, міцна конструкція робить його придатним для щільного встановлення. Виробники обирають протокол зв’язку – цифровий, AS-інтерфейс або IO-Link – який найкраще відповідає їхнім потребам. V20 герметично закритий, щоб забезпечити надійне зчитування положення клапана та запобігти ризику потрапляння води, пилу та іншого несанкціонованого доступу до пристрою. Використання протоколу зв’язку «point-to-poin» IO-Link дозволяє підключати датчики до систем автоматизації. IO-Link також полегшує доступ до значущих даних у реальному часі, покращуючи діагностику та спрощуючи конфігурацію та контроль, одночасно підтримуючи Industry 4.0.

Більше уваги до ключового бізнесу з оцифрованим статусом клапана

Видимість у реальному часі та можливості дистанційного моніторингу блоку ThinkTop V20 забезпечують конкурентну перевагу тим, хто покладається на дані про стан клапанів. V20 виходить за межі того, що виробники вважали можливим, починаючи від звичайних індикаторів положення клапана, завдяки швидшому часу налаштування та більш надійному контролю процесу.

Дізнайтеся більше на  www.alfalaval.com/thinktop-v20

Це є Alfa Laval

Альфа Лаваль активно працює в сферах енергетики, судноплавства, харчових продуктів і води, пропонуючи свій досвід, продукцію та послуги широкому спектру галузей приблизно в 100 країнах світу. Компанія прагне оптимізувати процеси, забезпечити відповідальне зростання та стимулювати прогрес – завжди докладаючи додаткових зусиль, щоб підтримати клієнтів у досягненні їхніх бізнес-цілей і цілей сталого розвитку.

Інноваційні технології Альфа Лаваль спрямовані на очищення, удосконалення та повторне використання матеріалів, сприяючи більш відповідальному використанню природних ресурсів. Вони сприяють підвищенню енергоефективності та рекуперації тепла, кращому очищенню води та зменшенню викидів. Таким чином Альфа Лаваль прискорює успіх не лише для своїх клієнтів, але й для людей і планети. Щодня робимо світ кращим. Це все про Advancing better™.

В Alfa Laval працює 17 900 співробітників. Річний обсяг продажів у 2021 році склав 40 мільярдів шведських крон (приблизно 4 мільярди євро). Компанія зареєстрована на Nasdaq OMX.

www.alfalaval.com

ThinkTop V20 valve sensor unit

Пов'язані документи

Контакт

Miroslav Berzin

Sales Engineer in the field of Food & Water

miroslav.berzin@alfalaval.com

Контакт

Ebbe Bundesen

Portfolio Manager Sensing & Control, Alfa Laval

+45 28 95 57 58
ebbe.bundesen@alfalaval.com

Пов'язані теми: