2020-04-30 Новини про обладнання

Новинка! Теплообмінники типу T10

Теплообмінник Альфа Лаваль T10 - це нова розробка у серії розбірних пластинчастих теплообмінників. Унікальна конструкція пластин, запатентована компанією Альфа Лаваль, відрізняється підвищеною ефективністю теплопередачі, надійністю і простотою обслуговування.

Теплообмінник T10 – це наступник моделі M10 у продуктовій лінійці промислової серії Альфа Лаваль. Так само як і його попередник, теплообмінник T10 має універсальну конструкцію та може застосовуватись у промисловому тепло та холодопостачанні практично в усіх галузях.

«Сьогодні теплообмінник Альфа Лаваль T10 - це один з найбільш універсальних та надійних апаратів, які присутні на ринку», – говорить Жюльен Геннетьє, президент підрозділу розбірних пластинчатих теплообмінників компанії Альфа Лаваль. – Нові технологічні розробки забезпечують для наших замовників вищу продуктивність та надійність обладнання».

Революційно новий дизайн 

Головною відмінністю теплообмінників T10 від моделей попереднього покоління є унікальна конструкція пластин. Нова конструкція FlexFlow дає можливість отримати точнішу конфігурацію апаратів та при цьому немає необхідності вибирати між продуктивністю та перепадом тиску. Асиметричний профіль пластини допомагає створити до десятка різних варіацій каналів, використовуючи всього дві пластини».

«Ми помітили, що багато наших замовників експлуатують теплообмінники в умовах нерівномірних потоків та нерівномірних теплових навантаженнях», – пояснює Жюльен Геннетьє. – Для таких випадків, встановлення теплообмінника з асиметричною конфігурацією каналів стане оптимальним та ефективним рішенням».

«Нова технологія SteerLock™ забезпечує краще розташування пластин, незалежно від конфігурації, – продовжує Геннетьє. – SteerLock™ попереджує протікання та пошкодження обладнання при збірці, а також полегшує процес обслуговування апарату, тому що знімати та встановлювати пластини можна набагато швидше».

Економія площі, енергоефективність, екологічність 

Завдяки FlexFlow™ та іншим технологічним інноваціям, таким як розподільна площа CurveFlow™ та некруглі вхідні та вихідні отвори пластини OmegaPort™, теплообмінник T10 забезпечує високу ефективність теплопередачі при зменшенні площі, яку займає апарат. Нова технологія CompactFrame™ надає змогу зменшити розмір теплообмінника та полегшити його обслуговування.

«Ми не лише зменшуємо площу, яка необхідна для встановлення обладнання, – зауважує Геннетьє. – Покращена ефективність теплопередачі означає, що теплообмінник T10 дає можливість зберегти енергію. Вищезгадані фактори, а також раціональне використання матеріалів, сприяли створенню  дійсно надійного апарату, який допоможе нашим замовникам вирішувати поставлення завдання за будь-яких обставин».

Більше інформації про теплообмінники Альфа Лаваль T10 та серії розбірних пластинчатих теплообмінників нового покоління ви знайдете за посиланням: www.alfalaval.ua/demand.

Посилання

Все
T10 image 640x360

Пов'язані теми: