2020-04-29 Новини про обладнання

Унікальна система сепарації CultureOne™

Компанія Альфа Лаваль, світовий лідер у виробництві обладнання для теплообміну, сепарації та потокопровідного обладнання, запустила виробництво унікальної системи сепарації Alfa Laval CultureOne ™ для одноразового використання в процесах біофармацевтичної промисловості. Всі частини сепаратора, які контактують з продуктом, можуть бути повністю замінені після кожної партії, що виключає ризик забруднення наступних партій товару, тим самим підвищуючи гігієнічність і безпеку процесу.

Сепаратор Alfa Laval CultureOne ™ використовується в процесах для збору і концентрації клітинних культур, які можуть бути використані для виробництва ліків і вакцин для лікування життєво небезпечних захворювань, таких як рак, ревматоїдний артрит або відторгнення трансплантованих органів.

«Наразі, коли здоров'я та безпека мають дуже високий пріоритет, я радий анонсувати запуск нашої унікальної системи, яка безсумнівно підвищить безпеку і ефективність біофармакологічних процесів», - заявив Ніш Патель - президент дивізіону "Харчові і водні технології" компанії Альфа Лаваль. «Зараз ми можемо запропонувати нашим клієнтам преміальну технологію сепарації для ефективнішого виробництва невеликих партій товару або для цільового тестування. Це важливо не тільки для наших замовників, але й для всього суспільства».

Заміна частин, які контактують з продуктом в системі сепарації Alfa Laval CultureOne™ дозволяє значно знизити необхідність в мийці та стерилізації».

Посилання

Все
Alfa Laval Logo

Пов'язані теми: