2020-05-29 Новини про обладнання

Пластинчасті теплообмінники серії Т

На зміну добре знайомій споживачам серії теплообмінників М приходить нове революційне покоління - теплообмінники серії Т. За рахунок конструктивних особливостей та інноваційних рішень моделі нової лінійки до 30% ефективніше. Перші зразки новинок вже успішно працюють в різних галузях.

Запуск розбірних пластинчатих теплообмінників наступного покоління дозволяє розширити та оновити  високопродуктивну промислову серію Alfa Laval. Завдяки широкому асортименту типорозмірів, конфігурації пластин та матеріалу ущільнень можно підібрати оптимальний варіант для будь-якого технологічного запиту, при цьому, універсальна конструкція дає змогу швидко та гнучко адаптуватись до потреб замовника. 

Сім'я пластинчатих теплообмінників наступного покоління поповнилась трьома інноваційними розробками Alfa Laval:

  • модельний ряд T6, який включає теплообмінники T6-B та T6-P, які прийшли на зміну M6. Вони характеризуються компактними розмірами та ефективністю, які будуть високо оцінені в багатьох галузях, а також вони оптимально підходять для використання в інженерних системах ЖКГ та промисловості;
  • теплообмінник Т10, який замінив популярну модель М10. Революційна конструкція пластин краще  працює з нерівномірними потоками, забезпечує підвищення ефективності до 30% та сприяє зменшенню утворення відкладень, гарантуючи надійну та економну роботу. 
  • новий теплообмінник Т25, який представлений в двох конфігураціях пластин. T25-B, спеціально розроблений для систем високого тиску, дає змогу вирішувати нестандартні завдання, повязані с системами ЖКГ, дата-центрами та потребами енергетики. А модель Alfa Laval T25-P забезпечує  безперебійну експлуатацію навіть в дуже важких умовах хімічного та нафтопереробного виробництва, включаючи морське застосування.

 

Посилання

Все

Пов'язані теми: