2021-06-10 Новини про обладнання

Більше ніяких компромісів з новим роторно-поршневим насосом Alfa Laval DuraCirc

Продуктивність, гігієнічність і простота обслуговування є найважливішими складовими гігієнічних процесів. Однак виробники молочних продуктів, продуктів харчування, напоїв, кондитерських виробів і засобів особистої гігієни часто змушені йти на компроміс в досягненні однієї мети заради іншої. Але тепер, з новим роторно-поршневим насосом Alfa Laval DuraCirc® не потрібно шукати компроміс, адже він має відразу всі якості: міцна конструкція, висока ефективність і надійна робота, гігієнічне виконання, стандартна сертифікація EHEDG та 3-A, а також, простота обслуговування.

"DuraCirc - це революційне рішення", - говорить Расс Келлі, менеджер підрозділу "Насоси" Alfa Laval. "Все, що необхідно нашим замовникам, є у нашому новому насосі - ідеальний баланс високої продуктивності, чудовою гігієни та легкого обслуговування".

Найвища продуктивність

Новий насос DuraCirc розширює межі продуктивності і гарантує тривалий термін надійної і ефективної роботи. Завдяки міцній конструкції, насоси цієї серії відрізняються високою ефективністю, широким діапазоном робочих характеристик і низькими вимогами до позитивного напору всмоктування (NPSH). При витраті до 150 м3 / год (660 гал / хв) насос здатний витримувати робочий тиск до 40 бар (580 psi), що на 15% вище, ніж у всіх інших роторно-поршневих насосів, доступних сьогодні.

Додаткові порти дозволяють легко замінити встановлені насоси Alfa Laval і інших марок на DuraCirc без необхідності адаптації трубопроводів.

Неперевершені гігієнічні характеристики

Сертифікований відповідно до директив EHEDG та санітарними стандартами 3-A, насос DuraCirc забезпечує безперебійність процесу і високу якість продукції. Для створення конструкції без щілин і мертвих зон, всі еластомери, що контактують з продуктом, виготовлені з матеріалів, які відповідають вимогам FDA, і в стандартній комплектації мають профільоване і певне стиснення; це знижує ризик забруднення і скорочує час і витрати на очистку. Розташування ущільнень з повним зануренням ущільнюючих поверхонь в середовище ще більше підвищує ефективність очищення. Підшипники, розраховані на важкі умови експлуатації, підтримують жорсткі вали, які розташовані в міцному корпусі редуктора з нержавіючої сталі. Це зменшує рух вала, зводячи до мінімуму контакт головки насоса, і, отже, ризик забруднення середовища. Крім того, повністю нержавіюча сталева конструкція, придатна для гігієнічної мийки, забезпечує чистіше робоче середовище.

Простота обслуговування

Серед інших інноваційних особливостей конструкції насоса DuraCirc - фронтальне одиночне ущільнення, довговічні підшипники, одноразове мастило редуктора з тривалим терміном служби, зовнішнє регулювання і повністю взаємозамінні компоненти. Це виключає складні, дорогі і тривалі процедури відновлення і спрощує технічне обслуговування.

Універсальність насосів

Завдяки різним опціям, новий насос DuraCirc легко адаптується для різних сфер застосування. Доступні опції включають широкий спектр варіантів ущільнень, асептичне виконання, кожух нагріву/охолодження, можливість горизонтального і вертикального монтажу, а також прямокутний вхід для високов'язких продуктів. Крім того, установка бездротової системи моніторингу вібрації Alfa Laval CM на DuraCirc захищає насос і весь виробничий процес, запобігаючи незапланованим простоям.

 

Дізнайтесь більше про новий насос DuraCirc

Посилання

Все

Пов'язані теми: