2021-05-13 Новини про обладнання

Нові моделі клапанів Альфа Лаваль Unique DV-ST UltraPure для асептичних процесів

Компанія Альфа Лаваль розширює асортимент мембранних клапанів Unique DV-ST UltraPure, враховуючи зростаючий попит на обладнання, яке забезпечує максимальну ефективність асептичних процесів. Нова серія клапанів укомплектована оптимізованими приводами і легким литим корпусом з опціями для максимально економічної роботи. Розширена лінійка Unique DV-ST UltraPure повністю конфігурується, відповідаючи будь-яким вимогам до асептичних процесів у харчовій і фармацевтичній промисловостях.

Компактна конструкція приводів і легкий литий корпус клапанів, що забезпечують оптимальну продуктивність, лежать в основі інновацій вдосконаленої серії Unique DV-ST UltraPure. Нові асептичні мембранні клапани забезпечують важливі переваги - від зниження загальної вартості експлуатації до відчутного підвищення стійкості.

Ці нововведення забезпечують неперевершені характеристики наших мембранних клапанів Unique DV-ST UltraPure ", - говорить Paw Kramer, портфоліо менеджер підрозділу "Клапани і автоматизація" Альфа Лаваль. 

Менша площа приводу, більша продуктивність

Розмір має значення. Новий тонкий привід Unique DV-ST UltraPure з нержавіючої сталі (SS / SL) на 42% легше, на 25% компактніше і на 17% менше по висоті, ніж більшість приводів. Ще один плюс: він більш енергоефективний, завдяки зниженому споживанню повітря. Повністю зварні приводи пройшли випробовування та підтвердили свою ефективність в роботі з широким діапазоном тиску мільйонним циклом без будь-якого технічного обслуговування. Опції включають обмежувач ходу, економічну індикацію положення клапану і комплексне автоматизоване визначення та керування клапаном.

Нові литі корпуси клапанів з оптимізованими характеристиками

Нова серія клапанів Unique DV-ST UltraPure має новий литий корпус, який відповідає вимогам ASME BPE. Розроблений на основі аналізу обчислювальної гідродинаміки, він, в середньому, на 36% легше за вагою, ніж стандартний литий корпус клапана, і має набагато менший розмір сідла. Це дає наступні переваги: ​​зниження витрат на установку завдяки малій площі; швидші і енергоефективні цикли очищення, тому що для стерилізації на місці потрібно менше сталі для нагріву; зниження загальної вартості експлуатації завдяки меншим розмірам мембран, рукояток і / або приводів; а також безпечне, просте і недороге обслуговування.

Конфігурація відповідно специфікацій замовника

Вдосконалена серія Unique DV-ST UltraPure конфігурується відповідно до вимог замовника та відповідає будь-яким вимогам асептичного процесу. Клапани постачаються з пакетом документації Альфа Лаваль Q-doc, який дає можливість повністю контролювати процес і відстежувати запасні частини.

 

Щоб дізнатись більше про нові моделі лінійки обладнання Unique DV-ST UltraPure: 

Мембранні клапани Unique DV-ST UltraPure 

 

 

 

 

Пов'язані теми: