2021-12-06 Новини про обладнання

Нова система Alfa Laval CM Connect: контроль стану обладнання

Нова система Alfa Laval CM Connect – це наступний крок на шляху цифровізації, спрямований на розвиток нових рішень та зростання продуктивності.

CM Connect - це система контролю технічного стану, що працює за підпискою, і хмарний шлюз для даних. Вона дозволяє операторам підприємства отримувати віддалений доступ до даних про обладнання, що обертається на технологічних лініях. Маючи під рукою дані про фактичний час роботи, аналіз стану та час до наступного обслуговування, оператори підприємства можуть приймати своєчасні рішення щодо необхідності проведення технічного обслуговування. Наше рішення гарантує безперервність процесів та захищає критично важливе обладнання, підвищує безпеку на робочому місці, економить час та кошти, створює конкурентні переваги.


Підвищіть до максимуму ефективність підприємства, зведіть до мінімуму незаплановані простої

Завдяки повному контролю всього підключеного обладнання, оператори підприємства можуть виявляти проблеми, що впливають на майбутню продуктивність, запобігати незапланованим простоям та підвищувати ефективність управління обладнанням.

 

Виступаючи як шлюз для обміну даними через Bluetooth, CM Connect може підключати до 10 бездротових датчиків вібрації Alfa Laval CM. Потім система передає дані стільникової мережі 4G в хмарне сховище для перегляду та аналізу в інтуїтивно зрозумілій та зручній панелі управління.

 

Розширені повідомлення у режимі реального часу

Розширений аналіз вібрації дозволяє виявляти будь-які відхилення від попередньо встановлених порогових значень обладнання. Якщо виникають відхилення, повідомлення SMS або електронний лист повідомляє про це користувача, який може вжити дій у режимі реального часу на основі аналізу даних.

«Зосередьтеся на тому, що справді важливо. Система CM Connect дозволяє операторам підприємства планувати технічне обслуговування та визначати його терміни на основі отриманих даних», - говорить Джон Уокер, менеджер із продукції підрозділу насосів Alfa Laval. «Замість того, щоб замінювати деталі, що зношуються, до закінчення терміну їх корисного використання, оператори можуть витрачати час і засоби, коли потрібно технічне обслуговування і там, де це дійсно необхідно».

 

Крім підключення бездротових датчиків вібрації CM, система CM Connect може діяти як самостійний датчик. Вимірюються вібрація, внутрішня температура і загальний час роботи при установці на насоси Alfa Laval LKH, SRU, SX і DuraCirc або на інше обладнання, що обертається, таке як мішалки або міксери.

 

Дізнайтесь більше а www.alfalaval.ua/cmconnect

 

Посилання

Все

Пов'язані теми: