2021-09-24 Новини про обладнання

Співпраця Альфа Лаваль та Schneider Electric для аналізу та покращення енергоефективності компанії

Альфа Лаваль розширює свою співпрацю з компанією Schneider Electric по цифровізації та аналізу даних для підвищення ефективності роботи. Обидві компанії будуть використовувати дані про споживання енергії в режимі реального часу на об'єктах, в країнах і регіонах для виявлення і визначення проектів з підвищення енергоефективності. Ця співпраця є частиною стратегії Альфа Лаваль щодо повного припинення викидів вуглецю до 2030 року.

Співпраця з Schneider Electric почалася в 2019 році і була направлена на цифровізацію енергетичної інфраструктури компанії. Збір даних про споживання енергії в рамках всього бізнесу дозволив визначити проекти та ініціативи з енергоефективності, спрямовані на зниження енергоспоживання і витрат на об'єктах, в країнах і регіонах. На наступному етапі обидві компанії розроблять детальний план по розширенню використання відновлюваних джерел енергії, переходу від природного газу до інших більш екологічним альтернативам. Альфа Лаваль поставила перед собою мету повністю припинити викиди вуглецю до 2030 року у всіх виробничих циклах, і ця співпраця є важливим кроком на шляху її реалізації.

"Досягнення мети щодо припинення викидів вуглецю вимагає зусиль на всьому ланцюжку поставок і розширення співпраці з нашими замовниками, постачальниками і спільнотами, з якими ми працюємо", - говорить Мікаель Тіден, виконавчий віце-президент, керівник виробничого відділу Альфа Лаваль. "Ми приєдналися до ініціативи щодо впровадження енергоефективних рішень Exponential Roadmap Initiative. Наша розширена партнерська угода з компанією Schneider Electric - це ще один крок до досягненню сценарію 1,5°C, передбаченого Паризькою угодою".

Чи знаєте Ви, що  ... Енергоефективність є одним з основних факторів для досягнення цілей Паризької угоди, оскільки, за даними Міжнародного енергетичного агентства, вона може забезпечити більш ніж 40-процентне скорочення викидів парникових газів протягом наступних 20 років.

Посилання

Все
alfa-laval

Пов'язані теми: