2021-01-21 Фінансові новини

Alfa Laval придбала частку в компанії AMI Global

Компанія Alfa Laval, світовий лідер з виробництва теплообмінного, сепараційного та  потокопровідного обладнання, придбала 20% акцій в компанії AMI Global. AMI Global спеціалізується на створенні комплексних IoT рішень для обертового промислового обладнання. Таким чином, нове придбання дозволить Alfa Laval розширити надання послуг в області дистанційного контролю за станом обладнання. Угоду було укладено 31 грудня 2020 року.

AMI Global - це портфельна компанія Cimbria Capital, яка, в свою чергу, є приватною інвестиційною фірмою, що діє в США і країнах Скандинавії. Володіючи 20% акцій AMI Global, Alfa Laval зможе значно підвищити якість своїх послуг в області IoT технологій. Це придбання стало черговим кроком на шляху до цифрової трансформації Alfa Laval. Воно відповідає одній з важливих довгострокових цілей компанії – постачати замовникам рішення для дистанційного контролю обладнання. Можливість підключити різноманітне промислове обладнання до єдиної мережі дозволить замовникам вийти на новий рівень продуктивності і створить додаткові переваги для замовників і кінцевих користувачів.

«Завдяки цим інвестиціям ми розширюємо свої можливості в області дистанційного моніторингу та послуг, - пояснив Ніш Патель, голова підрозділу Харчових та Водних Технологій Alfa Laval, - Маючи цілодобовий доступ до інформації про виробничий процес, наші замовники зможуть швидше приймати правильні рішення. До того ж, безперервний контроль стану обладнання дозволяє точніше прогнозувати технічне обслуговування. Це знижує час простою обладнання і дає замовнику впевненість».

«Ми вважаємо, що Alfa Laval стане для AMI ідеальним партнером на новому етапі розвитку нашої компанії. У нас спільні комерційні цілі і повне взаєморозуміння, - підкреслив Хенрік Сков Ларсен, генеральний директор AMI Global. - Рішення Alfa Laval придбати частину нашої компанії показує, наскільки для них важливі першокласні передові технології».

Чи знаєте ви що ...  IoT (інтернет речей) - один з наріжних каменів Четвертої промислової революції. Основою для попередніх трьох революцій послужили винахід парового двигуна, відкриття електрики і розвиток електроніки.

Посилання

Все

Пов'язані теми: