Переваги використання Альфаконду в процесі цукру

Залишаючись прибутковим на висококонкурентному ринку цукру, вимагає стійких рішень, які б зменшували витрати енергії, води та обслуговування, одночасно підвищуючи врожайність.

ДАТА 2023-11-28

Історія клієнтів Alfacond

Для PT. Поставляються пластинчасті конденсатори Permata Dunia Sukses Utama, Alfa Laval AlfaCond

«За допомогою пластинчастих конденсаторів Alfa Laval ми відновлюємо конденсовану пару для повторного використання на нашій плавильній станції, і ми можемо легко виміряти переваги з точки зору економії енергії та зменшення споживання прісної води,-заявив генеральний директор пан Чхо Чун

 

"Ми підтримуємо конденсатори легко і цінуємо за підтримки місцевої технічної команди Alfa Laval".

 

Основна сила в індонезійському сільському господарстві та промисловості PT. Permata Dunia Sukses Utama (PT. PDSU), яка є одним з найбільших заводів цукрового заводу в Індонезії, перетворює цукор-сирець у білий кристалічний цукор для промислового використання. Компанія була заснована в 2003 році з поточною номінальною потужністю плавлення 1800 TPD.

 

PT. PDSU є членом Індонезійської асоціації рафінованого цукру (AGRI) і в даний час використовує агрегати AlfaCond як конденсатори випарників цукру та вакуумні каструлі.

Переваги використання AlfaCond у процесі цукру

 

Низькі ціни на цукор у всьому світі чинять великий тиск на всіх виробників цукру з метою максимальної економії енергії та забезпечення безперебійного виробництва під час врожаю з високим тиском, обмеженого часом та подальшої кампанії переробки.

 

Пластинчасті теплообмінники Alfa Laval широко визнані найсучаснішими з точки зору ефективності теплообміну, що дозволяє користувачеві досягти значної економії енергії.

 

Надійність всього обладнання на заводі, а також витрати на обслуговування та технічне обслуговування мають вирішальне значення для рентабельності операцій користувача.

 

Надійність всього обладнання на заводі, а також витрати на обслуговування та технічне обслуговування мають вирішальне значення для рентабельності операцій користувача.

 

Разом це також призводить до переваг, які включають компактні розміри, кращу рекуперацію тепла та підвищення продуктивності.

Benefits of using Alfacond in the sugar process

Переваги продукту

AlfaCond - це пластинчастий конденсатор, призначений для конденсації під вакуумом. AlfaCond базується на напівзвареній технології Alfa Laval. Пара конденсується у зварному каналі, тоді як охолоджуюче середовище проходить через прокладений канал

 

Особливості та переваги

• Додаткове охолодження конденсату та неконденсованих газів

• Гнучка конфігурація

• Тепловіддачу можна змінити

• Охолоджувальне середовище не змішується із конденсованим середовищем

• Простота установки - компактний дизайн

• Висока справність

• Легко відкривається для огляду та чищення та легко чиститься за допомогою CIP