Alfa Laval - Beer Concentration with RevosTM – The Future of Beer Production and Distribution

2021-08-19 Новини про обладнання

Концентрація пива за технологією RevosTM – Майбутнє пивоваріння та дистрибуції пива | Вебінар

Компанія Альфа Лаваль придбала інноваційну американську компанію Sandymount Technologies, яка розробила унікальну систему Revos для концентрації пива та інших напоїв. Система використовує процес зворотного осмосу з низьким температурним режимом для видалення води з пива, зберігаючи при цьому вміст алкоголю, аромат та смак. Потім, концентрат відновлюється або в системах розливу в пляшки, або в кегах для доставки в паби. Систему можна використовувати як для концентрування стандартного пива та інших напоїв, так і для видалення алкоголю та води для виробництва безалкогольних пивних концентратів із чистою сумішшю етанол-вода, яка може бути використана як основа для зельцерів та інших напоїв . Таким чином, ця технологія дозволяє користувачеві використовувати ланцюжок поставок на основі концентратів, що зменшує витрати на упаковку та доставку, а також покращує зручність для замовників, спрощує логістику доставки та зменшує вплив на навколишнє середовище.

23 вересня 2021

На цьому вебінарі ви дізнаєтесь: 

  • як система Revos виробяє високоякісний пивний концентрат із повним збереженням смаку та якості продукту 
  • як система Revos-NA може видаляти воду та етанол для отримання безалкогольного пивного концентрату з чистим побічним продуктом вода-етанол
  • як система Sandymount Draft дозволяє ретельно контролювати відновлення пивних концентратів у точках обслуговування 
  • як відновлений пивний концентрат передає чудові смакові властивості оригінального пива, як при панельному тестуванні на сліпий смак, так і після тестів на витримку та примусове старіння 

Про спікерів: 

Ронан Макговерн - колишній генеральний директор Sandymount Technologies, а зараз бізнес -розробник у компанії Alfa Laval. Ронан має ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Університетському коледжі Дубліна, а також ступінь магістра та доктора філософії в Массачусетському технологічному інституті.

Джон Іоанну приєднався до команди Sandymount Technologies з 2017 року, а зараз продовжує свою роботу з системою концентрації Revos в Альфа Лаваль. Джон також керує розробкою дозатора Revos. Він отримав ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Дрексельський університеті.

Для кого буде корисним цей вебінар: 

  • Пивоварням, які зацікавлені у концентрації пива
  • Пивоварням, зацікавлені у виробництві та концентрації слабоалкогольного або безалкогольного пива (LAB/NAB)
  • Виробникам зельцерів та інших напоїв на основі солоду 
  • Власникам ліній розливу пива та напоїв

Вас також може зацікавити: 

Alfa Laval - Beer dealcoholisation modules 

 

Sandymount

Реєстрація

Сесії вебінару
Бажаєте отримувати вебінари на вимогу, запрошення на майбутні події, а також новини про продукти та послуги?

Ця інформація зберігається та обробляється відповідно до Політика конфіденційності Альфа Лаваль.

Пов'язані теми: