Alfa Laval - Проектування ферментаційного відділення пивоварного виробництва

2021-04-09 Новини про обладнання

Проектування ферментаційного відділення пивоварного виробництва | Вебінар

На вебінарі ми розглянемо в деталях проектування ферментаційного відділення пивоварного виробництва. Ми хотіли б наголосити на важливості структурованого та цілісного підходу, для отримання сучасної, екологічної та зручної в обслуговування установки.

29 квітня 2021

На вебінарі ви дізнаєтесь: 

  • Як вибрати оптимальну компоновку обладнання
  • Чому планування трубних мостів і розміщення трубопроводів так важливо  
  • Як знизити використання води та енергії у ферментаційному відділенні
  • Сучасна конструкція та принцип дії блока клапанів

Про спікерів: 

Олександр Стогній отримав ступінь магістра Московського Державного Університету Харчових Технологій. Він розпочинав свою кар'єру на пивоварному заводі в Санкт-Петербурзі, а потім приєднався до Альфа Лаваль. Зараз Олександр працює на посаді директора з продажів Пивних Систем та має 15-річний досвід роботи у Альфа Лаваль та 18-ти річний досвід роботи у пивоварній галузі. Він відповідає за міжнародний розвиток бізнесу.

Денис Мартін отримав диплом інженера з ферментації та пивоваріння у Бельгії та має більш ніж 10-річний досвід роботи в галузі пивоваріння. Він займається розробками рішень для крафтових пивоварень - адаптація та розробка продуктів, що відповідають потребам крафтових пивоварів.

Кому буде корисний цей вебінар: 

Також, вас може зацікавити:

Наш вебінар “Вступ до проектування холодного блоку пивоварного виробництва” 

 

Brewery Cold-Block-Maya-2 re 640x360 (002)

Зареєструйтесь зараз

Сесії
Хотіли б отримувати новини про наші майбутні вебінари та інформацію про обладнання?
Згода на обробку персональних даних

Ця інформація зберігається та обробляється відповідно до політики конфіденційності Альфа Лаваль.

Пов'язані теми: