2019-10-04 Новини про обладнання

Нова декантерна центрифуга ALDEC G3 VecFlow™

Альфа Лаваль презентує нову декантерну центрифугу ALDEC G3 VecFlow™ для згущення та зневоднення осаду стічних вод на  на виставці WEFTEC в Чікаго, яка відбудеться з 23 по 25 вересня 2019 року. Особливістю нової декантерної центрифуги Альфа Лаваль є унікальна зона подачі VecFlow™, яка дозволяє знизити на 30% споживання електроенергії  та збільшити продуктивність.

Зниження енергоспоживання на 30%

Мінімальна турбулентність є запорукою низького енергоспоживання та високої продуктивності розділення в декантерній центрифузі. Нова зона подачі VecFlow ™ забезпечує подачу шламу таким чином, що вплив на середовище всередині барабану мінімальний. Це зменшує турбулентність більш ніж на 80%, порівняно з традиційними декантерними центрифугами та загальне енергоспоживання на 30%.

 

Висока продуктивність

Низька турбулентність додатково підвищує ефективність сепарації, що дозволяє підприємствам оптимізувати процеси, збільшуючи відсоток сухих твердих частин, зменшуючи споживання флокулянтів або збільшуючи пропускну здатність. Гнучка система управління полегшує операторам використання цих переваг, відповідно до виробничих завдань.

 

Оновлення для власників ALDEC G3

Для замовників, які вже працюють з декантерною центрифугою ALDEC G3, пропонуємо можливість оновити існуючу центрифугу за допомогою нового шнека з зоною подачі VecFlow. Це допоможе підвищити ефективність сепарації та знизити енергоспоживання до такого ж рівня, як і в ALDEC G3 VecFlow.

 

Запущено на міжнародній виставці WEFTEC

ALDEC G3 VecFlow ™ стартував на виставці WEFTEC в Чикаго, 23-25 вересня. Карл Ренкрона, віце-президент і керівник відділу продажів «Декантери та мембрани», Альфа Лаваль в захваті від запуску. «Ми продовжуємо розширювати межі для зневоднення осаду, і ми з радістю демонструємо наш новий ALDEC G3 VecFlow ™. Поєднання низьких експлуатаційних витрат та виняткової продуктивності сепарації дає короткий термін окупності - часто менше року », - говорить він. «Можливість модернізувати існуючі ALDEC G3 - це хороший приклад того, як ми в Альфа Лаваль завжди прагнемо дати своїм клієнтам максимальну цінність протягом усього терміну експлуатації обладнання. Коли ви інвестуєте в обладнання Альфа Лаваль, у вас є платформа, яка буде готова до майбутнього і буде служити вам довгі роки », - підсумовує Карл Ренкрона.



Детальніше про нову декантерну центрифугу Альфа Лаваль ALDEC G3 VecFlow за адресою www.alfalaval.com/vecflow

www.alfalaval.com/vecflow

 

Про Альфа Лаваль

Альфа Лаваль - один з провідних світових постачальників спеціалізованих продуктів та інженерних рішень, заснованих на трьох ключових технологіях: теплообмін, сепарація та обробка рідин.

Обладнання, системи та послуги компанії допомагають замовникам оптимізувати продуктивність їх процесів. Ми допомагаємо нагрівати, охолоджувати, розділяти та транспортувати продукцію в таких галузях промисловості, як харчова промисловість, хімічна, нафтохімічна та фармацевтичні галузі промисловості.

Продукція Альфа Лаваль також використовується на електростанціях, кораблях, при розвідці нафти і газу, в машинобудуванні, в гірничій промисловості і для очищення стічних вод, а також для створення комфортних умов проживання.

Альфа Лаваль тісно співпрацює з замовниками майже в 100 країнах, щоб допомогти бути конкурентоспроможними на світовому ринку. Альфа Лаваль внесено списку Nasdaq OMX, і в 2018 році річний обсяг продажів становив біля 40,7 млрд шведських крон (приблизно 4,0 млрд євро). У компанії близько 17 200 співробітників.

Пов'язані теми: