2020-07-08 Новини про обладнання

Нова система PureSOx Express

Для невеликих суден, таких як балкери типу хендімакс або танкерів-продуктовозів, вартість монтажу скрубера, для забезпечення вимог щодо змісту оксидів сірки (SOx) в вихлопних газах суднових двигунів, іноді перевершує можливу вигоду. В даний час система Альфа Лаваль PureSOx Express дозволяє таким судам продовжувати використовувати важке паливо і при цьому дотримуватись вимог по вмісту SOx.

Нова система PureSOx Express  - це система PureSOx з відкритим контуром, але при цьому вона остачається у вигляді повністю зібраного модуля. Виконана з можливістю легкої і економічної установки на малих суднах, вона скорочує інвестиційні витрати, час проектування і роботи по монтажу скрубера на борту.

"У PureSOx Express застосована технологія PureSOx, яка вже використовується на сотнях суден, - говорить Стівен Пітерс, директор з продажів департаменту очищення вихлопних газів. - Але вона може бути встановлена на борту і підключена без участі команди, що спеціалізується на скрубберах, що означає менше роботи на верфі і час монтажу займає всього лише 10-14 днів. За рахунок цього не тільки скорочуються початкові вкладення, але і судно може швидше повернутися до своєї нормальної комерційної діяльності ".

Простий вибір для багатьох суден

Повністю зібрана система PureSOx Express розрахована на обсяг до 75 т / год вихлопних газів і потужність двигуна до 10 МВт. Це робить її універсальним рішенням для багатьох суден вантажопідйомністю 40000-65000 тонн, в число яких, як правило, входять балкери і танкери-продуктовози.

PureSOx Express -  це система з відкритим контуром, що означає її економічність та відповідність існуючим  вимогам. Також, дане рішення має трубопровідну обв'язку для модернізації системи в гібридну. Це робить модуль перспективним і економічно вигідним.

"Замовники, які не готові застосовувати гібридну систему, можуть вибирати PureSOx Express, - говорить Пітерс. - Ця система має гнучкість, що дозволяє додавати обладнання для роботи по замкнутому контуру в майбутньому, в разі якщо буде потрібно дотримуватися більш жорстких норм по скиданню води ".

Переваги передових технологій та обслуговування

Незважаючи на те, що система PureSOx Express проста в установці та експлуатації, вона не йде на компроміси, коли справа стосується надійності, виконання своєї функції або техобслуговування. Крім модульної конструкції, скрубер має ефективний водозбірник, що запобігає потраплянню води назад в двигун. При тому, як і в випадку інших систем PureSOx, управління здійснюється за допомогою сенсорного пульта управління Touch Control Альфа Лаваль, система характеризується такою ж простотою управління і можливостями дистанційного підключення. Крім того, вона використовує всі переваги більш ніж 10-річний досвід монтажу та експлуатації скруберів в морі.

"З того часу, як у 2009 році перша система PureSOx вирушила в море, ми оптимізували своє обладнання завдяки інформації, отриманої від кожної з наших установок, - говорить Пітерс. - Всі ці знання також були вкладені в PureSOx Express. Незалежно від того, яку систему PureSOx виберуть наші замовники, вони можуть розраховувати на ефективне дотримання існуючих вимог з підтримкою від глобальної мережі Альфа Лаваль і повним пакетом послуг для скруберів, включаючи обслуговування на основі аналізу даних через платформу PureSOx Connect. PureSOx Express - це ще один спосіб допомогти нашим замовникам бути на крок попереду ".

Щоб дізнатись більше про PureSOx Альфа Лаваль та підхід Альфа Лаваль до очистки вихлопних газів, відвідайте  www.alfalaval.ua.puresox

Пов'язані теми: