2020-11-03 Новини про обладнання

Alfa Laval HEXpert - новий інструмент для підбору теплообмінників

Компанія Альфа Лаваль працює в тісній співпраці із замовниками при підборі для них теплообмінного обладнання. Цей досвід багато в чому був врахований при розробці онлайн-інструменту HEXpert для підбору теплообмінників з урахуванням строгих вимог технологічних процесів, наприклад, в нафтохімічній і нафтогазовій галузі. Програма HEXpert має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, завдяки чому замовникам легше отримати експертну допомогу при підборі рішень під їх конкретний технологічний процес.

«Більшості наших замовників в переробній промисловості дуже важливо знайти відповідний теплообмінник, - пояснює Крістіан Томсен, президент підрозділу зварних теплообмінників компанії Альфа Лаваль. - Правильний підбір теплообмінника забезпечує високу надійність і стійкість технологічних процесів замовника, а також виробничу ефективність».

Безліч доступних варіантів пропонують пошук технології для конкретного режиму роботи за допомогою вивчення великого обсягу інформації в процесі закупівлі, що часто забирає багато часу. В інструменті HEXpert використовуються чотири етапи з простих питань і відповідей, що значно полегшує цей процес. Ввівши відповідні дані, замовники зможуть отримати рекомендації щодо вибору теплообмінників, в повній відповідності з їх потребами, приблизно через п'ять хвилин.

«За останні 80 років в компанії Альфа Лаваль був розроблений широкий асортимент теплообмінників з урахуванням високих вимог технологічних режимів, - каже Крістіан Томсен. - Це дозволяє нам отримати унікальний досвід і компетенції, якими ми ділимося з замовниками. Так ми прагнемо допомогти їм добитися стійкого розвитку сьогодні і в майбутньому».

HEXpert - программа для подбора самого эффективного теплообменника

 

 

Посилання

Все

Пов'язані теми: