2021-03-12 Новини про обладнання

Alfa Laval представляє найгігієнічніші декантери, розроблені для харчової промисловості

Оптимальний рівень гігієни необхідний на кожному етапі процесу виробництва харчових продуктів, і стандарти в цьому відношенні постійно змінюються. Компанія Альфа Лаваль випустила новий декантер Alfa Laval Foodec Hygiene Plus, який  допоможе  підприємствам харчової галузі задовольнити ці вимоги . Декантер має ряд функцій, які призначені для підвищення рівня гігієни при збереженні  високої  ефективності, яка очікуюється від декантерів  Alfa Laval.

 

Встановлюючи нові стандарти

Альфа Лаваль Foodec Hygiene Plus в стандартній комплектації постачається з цілим рядом функцій, які були ретельно розроблені, щоб забезпечити оптимальний рівень гігієни та ефективніші процеси очищення. Завдяки дренажним отворам, у декантурній центрифузі залишається менше осаду,  покращуючи загальну чистоту та одночасно зменшуючи можливість позапланових  простоїв.

Крім того, вбудована система безрозбірної мийки (CIP) полегшує очищення внутрішньої поверхні рами та зовнішньої поверхні барабану, при цьому завдяки трубці подачі CIP стало легше очистити важкодоступні зони, особливо зону подачі декантеру та конічну частину. Усі поверхні декантеру, які контактують з продуктом, спроектовані максимально гладкими, зменшуючи відкладення біоплівки та покращуючи загальну гігієну.

 

Додаткові функції забезпечують виняткову гігієну

Стандартні характеристики та конструкція служать тому, що Foodec Hygiene Plus ідеально підходить для будь-яких застосувань, де гігієнічні вимоги мають важливе значення, але кожне виробництво продуктів харчування різне, і кожен виробник має різні вимоги. Для цього, ми також пропонуємо додаткові засоби, щоб ще більше підвищити рівень гігієни.

TrueStainlessTM гарантує використання нержавіючої сталі для виготовлення рами та інших ключових компонентів, які можуть контактувати з агресивними середовищами, що забезпечує оптимальну гігієну та подовжений строк служби обладнання. SaniRibs® створюють оптимальне тертя, яке покращує виведення твердих часток, одночасно усуваючи можливе утворення патогенів та ще більше спрощуючи очищення.

«Декантер Alfa Laval Foodec Hygiene Plus – це важливе досягнення у відповідності гігієнічним вимогам до декантерів», - говорить Крістіна Лісбона, менеджер з глобальних продажів. «Ми знаємо харчову промисловість і знаємо, що гігієна є надзвичайно важливою. Наше нове рішення розроблено спеціально для підвищення продуктивності, ефективності очищення, загальної гігієни та, зрештою, якості продукції".

Щоб дізнатись більше про новий декантер Foodec Hygiene Plus, відвідайте:

 

Foodec Hygiene Plus

 

Про компанію Alfa Laval

Компанія Alfa Laval є визнаним експертом та має заслужену репутацію надійного постачальника обладнання та послуг в галузі енергетики, морського судноплавства і виробництва харчових продуктів та напоїв, в більш ніж 100 країнах світу. Ми допомагаємо нашим Замовникам оптимізувати виробничі процеси, адаптувати їх до нових вимог ринку і цілям зі сталого розвитку.

Інноваційні технології Alfa Laval для рафінації, очищення, первинної та вторинної переробки допомагають раціонально використовувати природні ресурси. Вони підвищують енергоефективність, дозволяють утилізувати виділене тепло, знижують шкідливі викиди, очищають стічні води. Таким чином, Alfa Laval не тільки гарантує успіх бізнесу своїх Замовників, а й створює умови для сталого розвитку нашої планети. Робимо світ кращим кожен день. В цьому суть нашого девізу Advancing better™.

В Альфа Лаваль працює понад 16 700 співробітників. Річний обсяг продажів у 2020 році склав 41,5 млрд шведських крон (приблизно 4 млрд євро). Компанія зареєстрована на Nasdaq OMX.

www.alfalaval.ua

foodec hygiene plus 640 x 360

Контакт

Susanne Rosentoft

Central Communication Manager, Food & Water

+45 39 53 65 27
susanne.rosentoft@alfalaval.com

Контакт

Cristina Lisbona

Global Sales Manager, Food Decanters

+45 28 78 59 05
cristina.lisbona@alfalaval.com

Пов'язані теми: