2021-05-18 Новини про обладнання

Новий теплообмінник AlfaNovaTW® 66 - нові можливості для забезпечення безпеки систем водопостачання

У всьому світі все більша увага приділяється необхідності запобігання забрудненню в системах питного водопостачання. У минулому році компанія Альфа Лаваль випустила нову серію теплообмінників AlfaNovaTW унікальної конструкції з 100% нержавіючої сталі, спеціально розроблену для забезпечення безпечної та надійної роботи в системах водопостачання. Сьогодні компанія розширює цю лінійку і представляє новий теплообмінник AlfaNovaTW 66. Ця модель відкриває нові можливості для систем водопостачання з високою продуктивністю.
Обмеження змісту металів у водопровідній воді все частіше стає питанням державної політики, - каже Фредрік Екстрем, президент підрозділу "Паяні і зварні пластинчасті теплообмінники" компанії Альфа Лаваль. "Ми розробили серію AlfaNovaTW, щоб надати замовникам надійний і економічно ефективний спосіб для забезпечення нових вимог для різних регіонів. Ми сподіваємося, що унікальна конструкція цих теплообмінників може сприяти досягненню важливої ​​мети ООН у сфері сталого розвитку - забезпечення безпечного водопостачання у всьому світі "

Багато теплообмінники, які використовуються сьогодні в системах водопостачання, виготовлені з використанням процесів пайки із застосуванням міді або нікелю. При потраплянні в водопровідну воду такі метали можуть завдати шкоди як довкіллю, так і здоров'ю людей, які використовують воду для пиття та інших цілей.

Унікальна конструкція для підвищення безпеки

Відмінність конструкції AlfaNova полягає в унікальному запатентованому процесі з'єднання плавленням, який Альфа Лаваль використовує замість звичайної пайки. В результаті конструкція на 100% складається з нержавіючої сталі. Дане рішення забезпечує більшу безпеку в системах водопостачання в порівнянні з традиційно використовуваними паяними теплообмінниками, а також в порівнянні з конструкцією з покриттям або з додаванням нікелю для підвищення корозійної стійкості.

Використовуючи з'єднання плавленням, ми можемо створити технологію, яка має численні переваги паяних пластинчатих теплообмінників", - продовжує Екстрем." Вони мають високу міцність, корозійну стійкість і забезпечують чудову теплову ефективність. І все це досягається за гарантією безпеки, яку дає справжня, 100% нержавіюча сталь.”

Для задоволення поточних потреб ринку Альфа Лаваль випустила серію AlfaNovaTW у вигляді стандартизованих моделей з сполуками, що застосовуються на сьогоднішній день в системах водопостачання. Для більш унікальних систем, за запитом, можуть бути замовлені індивідуальні конфігурації.

Наявність стандартних моделей на складі дає ряд переваг для даного ринку. Забезпечуються максимально швидкі терміни виконання замовлення, що дозволяє підприємствам пропонувати своїм клієнтам більш економічні системи водопостачання при незмінно високих стандартах продуктивності і надійності.

Ширший спектр потужностей

Випуск нової моделі AlfaNovaTW 66 дозволить працювати з більш спектром потужностей.

AlfaNovaTW 66 зберігає всі переваги, властиві серії AlfaNovaTW, при цьому може використовуватись в більших системах", - зазначає Екстрем." Це означає, що тепер ми можемо підтримувати великі і малі системи для побутового водопостачання, а також широкий спектр застосувань для нагрівання та охолодження ОВК.
Альфа Лаваль ставить перед собою завдання, які полягають не тільки в збільшенні асортименту продукції, а в розширенні можливостей для забезпечення безпечного водопостачання для наших замовників".

Ви можете знайти більше інформації про AlfaNovaTW за посиланням www.alfalaval.ua/alfanovatw

 

ANTW66 heat exchanger

ANTW640x360.png

Модельний ряд AlfaNovaTW спеціально розроблений для забезпечення безпечної та надійної роботи в системах водопостачання. Наявність чистої води є життєво важливим для людей і навколишнього середовища. Унікальна і надійна конструкція з 100% нержавіючої сталі запатентована компанією Альфа Лаваль.


Дізнайтесь більше

Пов'язані теми: