2022-02-04 Новини про обладнання

Компанія Альфа Лаваль першою запускає модельний ряд сепараційних систем одноразового використання для фармацевтичної промисловості

Компанія Alfa Laval перша серед виробників представляє новий унікальний модельний ряд сепараційних систем одноразового використання для біофармакологічних процесів Alfa Laval CultureOne Maxi, який охоплює весь можливий діапазон продуктивності: від лабораторних партій до масового виробництва. Усі частини системи сепарації, що стосуються продукту, можна замінювати після випуску кожної партії, що виключає ризик повторного обсіменіння або забруднення наступних партій продукту і тим самим підвищує гігієнічність та безпеку процесу.

У 2020 Alfa Laval почала випуск перших сепараторів одноразового використання для виробництва невеликих партій продуктів фармацевтики. У відповідь на позитивну реакцію ринку компанія прийняла рішення про розширення модельного ряду, який охоплюватиме весь діапазон продуктивності: від невеликого лабораторного до великомасштабного виробництва.

Донедавна на ринку не було пропозицій щодо тарілчастих сепараторів одноразового використання. Тому виробники фармацевтичної продукції були змушені обирати для збирання клітинних культур менш ефективне обладнання. Унікальна лінійка продуктів одноразового використання, заснована на 130-річному досвіді Alfa Laval у галузі технології сепарації була розроблена в тісному контакті із замовниками Альфа Лаваль з біофармацевтичної галузі. Нове обладнання не вимагає миття та стерилізації на виробничому об'єкті і, отже, значно скорочує пов'язане з ними споживання хімреагентів, води та електроенергії.

«Сьогодні, коли здоров'я та безпека, поряд із необхідністю формування стійких умов життєдіяльності, стоять на першому місці, я радий оголосити про запуск нової лінійки продуктів, орієнтованих на вирішення цих питань. Системи одноразового використання дозволяють нашим замовникам з фармацевтичної галузі виробляти більше лікарських препаратів та забезпечувати швидке та безпечне їх виведення на ринок. Крім того, всі частини системи сепарації CultureOne, що контактують з продуктом, виготовлені з матеріалів, придатних для вторинної переробки, що відповідає нашим цілям зі сталого розвитку», — каже Ніш Патель, президент підрозділу «Харчові та водні технології».

Чи знаєте ви, що.. сепараційні системи Alfa Laval CultureOne™ використовуються в процесах збирання клітинних культур, що легко ушкоджуються, з яких згодом виготовляються ін'єкційні препарати для лікування складних онкологічних захворювань, а також препаратів, що протидіють відторгненню трансплантованих органів?

Посилання

Все

Пов'язані теми: