2020-06-03 Фінансові новини

Альфа Лаваль приєдналась до «1.5 °C Business Playbook»

Компанія Alfa Laval – світовий лідер у галузі  технологій передачі тепла, сепарації, потокопровідного обладнання – приєдналась до проекту «1.5 °C Business Playbook», який впроваджується в рамках ініціативи «Exponential Roadmap». Проект надає рекомендації щодо стратегії та тактики боротьби зі змінами клімату. Його ціллю є перетворення економіки, шляхом впровадження технології, які дають змогу уникнути викидів вуглекислого газу. Підтримка цієї ініціативи відповідає планам компанії Alfa Laval - відмовитись від будь-яких викидів вуглецю протягом наступних 10 років.

Проект «1.5 °C Business Playbook» було запущено в січні 2020 року в Давосі (Швейцарія). Проект надає підприємствам та організаціям засоби, які допомагають не допустити підвищення температури на планеті більш ніж на 1,5 C⁰. Для цього, необхідно кожні 10 років знижувати викиди вуглецю як мінімум вдвічі. Компанія Alfa Laval буде використовувати матеріали проекту для розробки власної стратегії, а також надавати допомогу постачальникам, замовникам та партнерам щодо вживання заходів по скороченню викидів вуглецю.

«Якщо ми погоджуємося, що світ має перейти до вуглецево-нейтральної економіки, то ми повинні зробити свій внесок для досягнення поставленої мети, — говорить Том Еріксон, президент та генеральний директор компанії Alfa Laval. — В Alfa Laval ми маємо амбіції стати вуглецево-нейтральними до 2030 року. Для досягнення цієї мети потрібні колективна праця. Тому ми раді підтримати цю ініціативу, яка базується на останніх досягненнях науки та гарантує просте та швидке впровадження запропонованих рішень».

Alfa Laval прагне знизити свій вплив на навколишнє середовище. У нас є довгострокові цілі, серед яких - зниження споживання води і електроенергії, а також викидів вуглецю. Ми вже досягли істотного прогресу в цілому ряді областей. Зокрема, нам вдається знижувати енергоспоживання, незважаючи на помітне зростання обсягів випуску продукції. Крім того, сьогодні більше 70% електроенергії надходить з поновлюваних джерел. Компанія Alfa Laval продовжить докладати всіх зусиль до подальшого зниження викидів вуглецю. Ми також продовжимо надавати підтримку екологічним ініціативам замовників, пропонуючи широкий спектр енергозберігаючих рішень, які знижують витрату води і електроенергії.

Чи знаєте Ви, що … згідно даних Міжнародного енергетичного агентства, підвищення енергоефективності та початок використання відновлювальних джерел енергії дають змогу усунути майже 90% викидів CO2 в енергетиці, до рівня, що відповідає нормативам Паризької угоди?

Посилання

Все

Пов'язані теми: