2021-02-03 Фінансові новини

Альфа Лаваль придбала унікальну технологію для зміцнення позицій у виробництві пива.

Альфа Лаваль  - світовий лідер у галузі теплообміну, сепарації та потокопровідних технологій - придбала американську компанію Sandymount, що володіє унікальною та запатентованою мембранною технологією концентрування пива. Ця технологія у поєднанні з широким асортиментом продукції Альфа Лаваль відкриє перед компанією цікаві бізнес-можливості та забезпечить більш стійкий ланцюг поставок пива. Дата підписання угоди - 31 грудня 2020.

Запатентована технологія мембрани Revos ™ від Sandymount у поєднанні з широким асортиментом обладнання для виробництва пива Альфа Лаваль дозволить виробникам пива постачати високоякісне пиво в концентрованому вигляді. Ця технологія вирішує проблему неефективності транспорту при доставці пива, де пиво залишається одним з небагатьох продуктів із вмістом води, що розподіляється як "головним чином вода" від виробника до споживача.

"Ця нова технологія є цінним доповненням до асортименту пивоварних рішень Альфа Лаваль, що дозволить нам забезпечувати виробництво високоякісного концентрованого пива", - говорить Ніш Патель, генеральний директор підрозділу харчових технологій та очищення води. "Інноваційні та перевірені рішення такого типу покращать ланцюжки поставок наших замовників, а отже, матимуть позитивний вплив як на їх фінансові результати, так і на навколишнє середовище".

Ронан Макговерн, засновник Sandymount, коментує: "Технологія Revos була перевірена та затверджена найбільшими пивоварнями, і я дуже радий бути частиною Альфа Лаваль і використовувати досвід організації та глобальний вплив на надання рішень".  

Нещодавно придбана компанія, разом із її засновником та працівниками, буде включена до бізнес-підрозділу Food Systems у підрозділі Food and Water.

 

Чи знаєте ви ... що відповідно до звіту про глобальний ринок пива за 2020 р., очікується, ринок пива досягне близько 710 млрд. доларів (у роздрібних цінах) і, отже, зростатиме на 3,7 відсотка щороку між 2020-2025?

 

www.alfalaval.ua

 

Контактні особи:

Johan Lundin
Head of Investor Relations
Alfa Laval
Tel: +46 46 36 65 10
Mobile: +46 730 46 30 90

 

Eva Schiller
PR Manager
Alfa Laval
Tel: + 46 46 36 71 01
Mobile: +46 709 38 71 01

 

Посилання

Все

Пов'язані теми: