2019-11-19 Новини про обладнання

Теплообмінник Альфа Лаваль CB210 втілює ідеї сучасних розробок

Альфа Лаваль об’єднала кілька новітніх технологічних рішень для паяних пластинчастих теплообмінників в єдину концепцію: теплообмінник Альфа Лаваль CB210. Випущений недавно теплообмінник підвищить продуктивність для широкого спектра застосувань в області опалення та охолодження, а також надасть клієнтам більше можливостей для збільшення як продуктивності, так і термічного коефіцієнта корисної дії.

«Ми тісно співпрацюємо із замовниками, щоб краще зрозуміти з якими саме технічними проблемами в сучасних системах опалення та охолодження вони стикаються», - пояснює Фредрік Екстрем, президент структурного підрозділу зварних теплообмінників Альфа Лаваль. «Щоб краще відповідати вимогам сучасного клієнта, ми застосували більш новітній підхід при розробці теплообмінників СB210, об’єднавши переваги наших найостанніших інновацій в області теплопередачі».

Збільшена продуктивність за тих же розмірів

Одним з головних вдосконалень нового теплообмінника CB210 є збільшений розмір вхідного порту, що забезпечує до 30% вищу швидкість потоку, порівняно з попередніми версіями теплообмінників. Це, в свою чергу, означає збільшення продуктивності, за тих же розмірів апарату, що й у попередніх моделей.

«Разом з новими виробничими технологіями, які дозволяють нам випускати більший пакет пластин, змінені розміри портів, теплообмінники CB210 відкривають перед користувачами набагато більші можливості, ніж його попередники», - пояснює Річард Торсселл, керівник товарної групи Альфа Лаваль. «Можна також відзначити, що заміна старих апаратів новими з аналогічними розмірами, але збільшеною продуктивністю означає, що нові теплообмінники CB210 зможуть застосовуватися у системах з більшою розрахунковою продуктивністю».

Інноваційні рішення для підвищення термічного коефіцієнта корисної дії

Теплообмінник CB210 також включає декілька функцій для підвищення загального термічного коефіцієнта корисної дії систем опалення або охолодження. Серед них, нова конструкція для поліпшеного розподілу середовища на поверхні пластини, що дозволяє використовувати поверхню теплообміну максимально продуктивно.

«Усі теплообмінники CB210 виготовляються з використанням інноваційної асиметричної конструкції пластини FlexFlow від Альфа Лаваль», - продовжує Торселл. «Це означає, що ми можемо співпрацювати з замовниками, налаштовуючи разом схему каналу розподілу, яка буде оптимізована під їхні конкретні носії та способи застосування, що забезпечить максимально можливу відповідність для виконання необхідних завдань».

Апарат, що має безліч сфер застосування

Завдяки його розмірам, збільшеній потужності і поліпшеному термічному коефіцієнту корисної дії, Альфа Лаваль розглядає можливість застосовувати теплообмінник CB210 в різних системах опалення та охолодження. «Нова конструкція надасть особливі переваги для систем опалення, вентиляції та кондиціонування, централізованих систем промислового опалення та охолодження, а також для систем водопровідної води», - каже Роман Ретсак, менеджер відділу виробництва комплексного обладнання Альфа Лаваль. «Як наші інші моделі теплообміників CB, спеціальна конструкція CB210 також доступна для застосування в системах охолодження масла».

Щоб дізнатися більше про теплообмінники CB210 та ознайомитися з повним асортиментом паяних пластинчастих та зварних теплообмінників Альфа Лаваль, завітайте на сайт www.alfalaval.ua.

Посилання

Все
process heating

For further information, please contact:

Richard Torssell
Product Manager
Alfa Laval Energy Division
Phone: + 46 46 289 15 68
E-mail: richard.torssell@alfalaval.com

Пов'язані теми: